Főoldal » 2017 » Április » 22

Behálózva

Behálózva teljes film online

Behálózva

Mike Regan mindent tudott valaha is szeretne egy szép családi és a felső sorban intelligens ház . A társaság tulajdonában lévő küszöbén áll a változó repülés lízing örökre. Egészen addig, amíg a kapcsolat legközelebbi tanácsadója sül az a pont, ahol a tizenéves lánya , hogy lépdelt és családja támadás alatt végig minden technológiai váltást az életük.

Lejátszás: Openload Minőség: DVD

 

Ütközés

Ütközés teljes film online

Ütközés

Casey, a fiatal amerikai turista Németországban beleszeret Juliette-be, a szintén Európában utazgató amerikai lányba. Amikor a lányt halálos betegséggel diagnosztizálják, a szerelmes fiú elhatározza, lenyúlja Hagent, a német maffiavezért, hogy ki tudja fizetni Juliette műtétjét és megmenthesse életét. A rablás azonban nem a terv szerint alakul, és Hagen elkapja Casey-t, akinek hihetetlen módon sikerül megszöknie. Veszett tempójú autós üldözés veszi kezdetét, hogy Casey megmentse saját bőrét és Hagen emberei előtt eljusson Juliette-hez. ... Tovább »

Kilenc élet

Kilenc élet teljes film online

Kilenc élet

Tom Brand (Kevin Spacey) egy vakmerő milliárdos. Cége, a FireBrand fennállásának legnagyobb dobására készül: az északi félteke legmagasabb felhőkarcolójának építését fejezik be. Tom munkamániája miatt eltávolodik gyönyörű feleségétől, Larától (Jennifer Garner) és lányától, Rebeccától (Malina Weissman). Közeleg Rebecca 11. születésnapja, és ahogyan minden évben, most is csak egy dolgot szeretne: egy macskát. Tom ki nem állhatja a macskákat, de nincs se ideje, se ajándéka és a véletlen egy furcsa kisállat-kereskedésbe sodorja, ahol az üzlet különc tulajdonosa Felix Perkins (Christopher Walken) egy fenséges macskát, Szőrmók urat adja el neki. Az úton hazafelé Tomot egy szörnyű baleset éri, majd a macska testében éled újjá... ... Tovább »

A fegyvertelen katona

A fegyvertelen katona teljes film online

A fegyvertelen katona

A Hacksaw Ridge Desmond Doss [Andrew Garfield] szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését. ... Tovább »

Tőke

Tőke teljes film online

Tőke

A pénz, a bankok világa, a Wall Street a férfiak vadászterülete. Kevés a női vezető, aki képes megkapaszkodni, és egyre feljebb jutni ebben az üzletágban, ahol sajátos játékszabályok érvényesülnek. A kevés kivétel egyike Naomi Bishop, aki kemény küzdelmek során verekedte föl magát a csúcsra a versenyképes Wall Street-i cég vállalati ranglétráján. Amikor pénzügyi botrány fenyegeti a céget, Naomi is célkeresztbe kerül. Az őt ért valótlan vádak miatt elhatározza, hogy kideríti az igazságot. ... Tovább »