Főoldal » 2017 » Április » 19

Kiéhezettek

Kiéhezettek teljes film online

Kiéhezettek

Valamikor a jövőben az emberiség nagy része egy gyorsan pusztító fertőzés áldozatává vált. A pusztítást okozó különleges gomba az emberi szervezetbe jutva átveszi az irányítást az idegrendszer fölött, s a fertőzöttek, azaz a kiéhezettek gyorsan elveszítik személyiségüket, emberi mivoltukat és egészséges emberek húsával táplálkoznak. A egészségesek védett városokban élnek, vagy guberálókká válnak, azaz veszélyes bandákhoz csapódva próbálják túlélni a kialakult helyzetet. Mindeközben egy jól védett katonai bázison különleges gyerekeket - köztük Melanie-t - tartanak gondosan elzárva egymástól és az őket vizsgáló tudósoktól. Ők is kiéhezettek, azonban megőrizték emberi tulajdonságaikat, sőt, kiemelkedően magas intelligenciával rendelkeznek. A tudósok abban reménykednek, hogy segítségükkel - vagy inkább felhasználásukkal - sikerül megtalálniuk az ellenszert a pusztító vírus ellen. ... Tovább »

Jesse Stone: A bostoni hasfelmetsző esete

Jesse Stone: A bostoni hasfelmetsző esete teljes film online

Jesse Stone: A bostoni hasfelmetsző esete

Jesse Stone rendőrfőnök Bostonba utazik szabadságra. Találkozik Greenstreet hadnaggyal, aki segítségét kéri egy gyilkossági ügy megoldásában. Hiába van az ügy lezárva, Stone szeme megakad pár apróságon. Felfedezése veszélybe sodorja.
Jesse Stone, Paradise kisváros rendőrfőnöke kiveszi a jól megérdemelt szabadságát, és Bostonba utazik. Találkozik az Állami Gyilkossági Csoport főnökével, Sydney Greenstreettel. A hadnagy hallott róla, hogy a tapasztalt zsaru hozzájárult már néhány Los Angeles-i ügy megoldásához, így a segítségét kéri egy problémás gyilkossági ügyben. A rendőri megérzései azt sugallják Stone-nak, hogy az ügy hiába van lezárva, megakad a szeme pár apróságon. Felfedezése veszélybe sodorja az életét. ... Tovább »

Elle

Elle teljes film online

Elle

Miután Michelle-t, egy videojátékokat fejlesztő cég ügyvezető igazgatóját megtámadják az otthonában, nem engedi, hogy az események befolyásolják rendezett életének menetét. Nem könnyíti meg a dolgát a családja sem, anyja 75 évesen nem hajlandó tudomást venni a koráról, tömeggyilkos apja börtönben ül, fia elkényeztetett és éretlen, ex férje pedig szeretőjével tölti mindennapjait. Ráadásul úgy tűnik, korábbi támadójának is tervei vannak vele, ugyanis Michelle észreveszi, hogy valaki követi. A nő maga is nyomozni kezd a gazember után, azonban a dolgok irányítása csakhamar kicsúszik a kezei közül. ... Tovább »

Miért pont Ő?

Miért pont Ő? teljes film online

Miért pont Ő?

Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Laird (Bryan Cranston) a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag (James Franco). 
A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik. 
A srác bármit megenged magának. A lányos apa semmit nem akar megengedni neki. A srác feleségül akarja venni a szerelmét. Az apát a gutaütés kerülgeti?
Legfőbb ideje, hogy eltöltsenek együtt egy hosszú víkendet. ... Tovább »

A mélység kalandora

A mélység kalandora teljes film online

A mélység kalandora

Jacques-Yves Cousteau a XX. század egyik ikonikus alakja, akinek sok mindent köszönhet az emberiség. Felfedezései által megismerhettük, milyen csodás hely a világ, amelyben élünk, kutatásai rávilágítottak, mennyire fontos megóvni környezetünket. Amellett, hogy életét a tengerek, óceánok mélyének kutatásával töltötte, folyamatosan kereste helyét a világban, valamint saját boldogságát és az élet értelmét. ... Tovább »