Főoldal » Akció

A galaxis őrzői vol. 2.

Premier

A galaxis őrzői vol. 2. Teljes film online

A galaxis őrzői vol. 2.

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is. ... Tovább »

Halálos iramban 8

Premier

Halálos iramban 8 teljes film online

Halálos iramban 8

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.
A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is. ... Tovább »

Kingsman: Az aranykör

Kingsman Az aranykör teljes film online

Kingsman: Az aranykör

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő.
De néha a "majdnem mindig" is kevés.
Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. 
Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere (Halle Berry) várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének. ... Tovább »

Kingsman: A titkos szolgálat

Kingsman A titkos szolgálat teljes film online

Kingsman: A titkos szolgálat

Tökit kicsapták az iskolából, munka nélkül tengődik, az anyja lakásában lakik és zűrös életet él. Amikor autólopásért lecsukják, felhívja az apja halála után kapott érmén lévő telefonszámot. Ki is hozza őt a sittről a kifogástalan modorú, angolosan elegáns kém, Harry Hart, akinek annak idején a fiú apja mentette meg az életét. Harry megütközik a srác életmódján, ám lenyűgözi a fiú tehetsége és az intelligenciája, ezért felajánlja neki, hogy jelentkezhet a csapatába, ahol igazi James Bondot faragnak belőle. ... Tovább »

Thor: Sötét világ

Thor: Sötét világ teljes film online

Thor: Sötét világ

Amikor a Föld és a Kilenc Birodalom világa fedésbe kerül, megnyilnak a bolgyók közötti dimenziókapuk. Ezt kihasználva akar mindent elpusztítani Malekith, a sötét elf, hogy visszataszítsa az univerzumot a teremtés előtti sötétségbe. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak szembe kell néznie. Veszélyes küldetése során újra találkozik szerelmével, az atomfizikus Jane Fosterrel, és ki kell szabadítania a börtönben sínylődő Lokit, hogy a segítségével visszaállítsa az univerzum rendjét. ... Tovább »

Logan - Farkas

Logan Farkas teljes film online

Logan - Farkas

Az egyik legerősebb mutáns ő. Szelídíthetetlen, elpusztíthatatlan, kiismerhetetlen. És szeret szivarozni. Egy titkos katonai fegyverkísérlet alakította annál is keményebbé, amivé a génjei tették. A csontjait adamantiumötvözetre cserélték, ám azt a képességét, hogy a sebei azonnal begyógyulnak, nem vették el tőle. Ökléből gyilkos karmok bújnak elő, és nem fél használni őket. A kanadai erdőkben érzi magát igazán jól. Magányos. Bosszúálló. Nem barátkozik senkivel.
De valaha egy csapat tagja volt. X-Men volt ő is. És az emlékeknél talán nincsenek fontosabb dolgok... ... Tovább »

A majmok bolygója: lázadás

A majmok bolygója: lázadás teljes film online

A majmok bolygója: lázadás

Egy titkos San Franciscó-i kutatólaboratóriumban majmokon végeznek genetikai kísérleteket, melynek eredménye, hogy egyre intelligensebb állatokat hoznak létre. Egészen addig, míg az egyik – a legjobban sikerült – teremtményük, Caesar meg nem elégeli a rabságot, fel nem lázítja sorstársait és élükre állva ki nem szabadul a szigorúan őrzött, a világtól elzárt intézményből. A majmok kíméletlen háborúba kezdenek elbizakodott teremtőik ellen, amit már senki nem tud megállítani. ... Tovább »

Pókember: Hazatérés

Pókember: Hazatérés teljes film online

Pókember: Hazatérés

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni. Eddig legalábbis senkinek sem sikerült. De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie. ... Tovább »

A galaxis őrzői

A galaxis őrzői teljes film online

A galaxis őrzői

A kalandor Peter Quill ellopja a titokzatos gömböt, amelyre a bolygóközi uralomra törő Ronan is pályázik. A főgonosz ezért hajtóvadászatot indít utána. Menekülés közben Quill kényszerű szövetséget köt négy különös alakkal: Rockettel, Groottal, Gamorával és Draxszal. Az állig felfegyverzett mosómedve, az élő fára emlékeztető lény, a veszedelmes bérgyilkosnő és a Pusztító alkotják a Galaxis őrzőit. Quill rájön, hogy a titokzatos gömbnek milyen ereje van, és mekkora veszélyt jelent az univerzumra nézve. ... Tovább »

Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Suicide Squad Öngyilkos osztag teljes film online

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg. 
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg. ... Tovább »

1 2 3 »