Főoldal » Bűnügyi

Meglopni egy tolvajt

Meglopni egy tolvajt teljes film online

Meglopni egy tolvajt

Hat fegyveres megtámad egy bankot Valenciában, de semmi sem úgy történik, ahogy eltervezték. B-terv hiányában vita alakul ki a banda két vezetője között, miközben kívülről körülvették őket a biztonsági erők. A parancsok ellentmondásosak, sem a kommandósok, sem a tárgyaló nem érti, mivel van dolga. Hamarosan mindkét oldal rájön, hogy ami a széfben rejtőzik, fontosabb minden pénznél és drágakőnél. Semmi sem az, aminek látszik, és senki nem tudja, melyik az a puzzle darab, ami megoldja a dolgot. ... Tovább »

Behálózva

Behálózva teljes film online

Behálózva

Mike Regan mindent tudott valaha is szeretne egy szép családi és a felső sorban intelligens ház . A társaság tulajdonában lévő küszöbén áll a változó repülés lízing örökre. Egészen addig, amíg a kapcsolat legközelebbi tanácsadója sül az a pont, ahol a tizenéves lánya , hogy lépdelt és családja támadás alatt végig minden technológiai váltást az életük.

Lejátszás: Openload Minőség: DVD

 

Az ázsiai kapcsolat

Az ázsiai kapcsolat teljes film online

Az azsiai kapcsolat

Jakck és Sam bankrablók, akiknek talpa alatt Amerikában már forró lett a talaj, ezért most Délkelet-Ázsiába utaznak és ott folytatják az iparosmunkát. Amikor azonban a helyi drogbáró, Gan pénzét lenyúlják, szereznek egy komoly ellenséget. Sam-et megölik Gan emberei, s ezután Jack barátnője próbálja betölteni a bűnözőtárs szerepét - mint valamilyen modernkori Bonnie és Clyde, párként folytatják a rablásokat. Közben a gengszterek mindenáron el akarják kapni őket. ... Tovább »

Maigret és a kicsi Albert

Maigret és a kicsi Albert teljes film online

MAIGRET ÉS A KICSI ALBERT

Pikárdia tartományban sorra támadnak meg gazdag tanyákat, és brutálisan kivégzik az ott lakókat az elkövetők. A helyi rendőrség képtelen a tettesek nyomára bukkanni, ezért a párizsi kollégák segítségét kérik. Maigret felügyelőt azonban jobban foglalkoztatja egy telefonáló, aki rémülten hívogatja azzal, hogy üldözik, és meg akarják ölni. Félelme nem volt alaptalan, holttestét egy kocsiból az utcára dobják. Maigret szimata nem csal, a háttérben nagyon nagy titkok rejlenek, melyek elvezetnek a pikárdiai mészárlások szálainak felgöngyölítéséhez. ... Tovább »

Az éjszaka törvénye

Az éjszaka törvénye teljes film online

Az éjszaka törvénye

Boston, 1926: mindenből sok van, ami tilos - az alkohol, a gyilkosság, a bűn minden formája természetes. Joe Coughlin (Ben Affleck) egy magas rangú rendőr legkisebb fia boldogan veti bele magát a titkos szeszfőzdék, gengszterbandák és korrupt zsaruk világába, és a kisstílű tolvajból nemsokára a város egyik legsikeresebb rumcsempésze lesz.
Bostonból Tampába, onnan Kubába vezet az útja - egyre mélyebbre merül a bűnbe, egyre gátlástalanabb és kegyetlenebb... de közben szerelmes lesz, és az talán megváltoztatja. Vagy rájön, hogy már nem érdemes változnia - hiszen úgysem hinné el neki senki. ... Tovább »