Főoldal » 2017 » Június » 10 » Új ízelítőn a következő X-Men sorozat
6:18 PM
Új ízelítőn a következő X-Men sorozat

Új ízelítőn a következő X-Men sorozat

Egy igen hangulatos új kedvcsinálót kapott a FOX és a Marvel Television közelgő sorozata, a The Gifted.

Az első teljes értékű előzetes után most egy félperces reklámmal hangolnak bennünket a Marvel Television és a FOX Légiót követő új X-Men sorozatára, a The Gifted-re, amely egy olyan külvárosi házaspár történetét meséli el, kiknek átlagos életét erősen megrázza a felfedezés, hogy gyermekük mutánsképességek birtokosa. Az ellenséges kormány miatt kénytelenek menekülni, melynek következtében egy földalatti mutáns hálózathoz csatlakozva csak a harc marad az egyetlen reményük a túlélésre.

A szóban forgó új ízelítőt a Marvel Magyarország jóvoltából akár magyar felirattal is megtekinthetitek. Az eddig látottak alapján ígéretesnek tűnik Matt Nix szériája, aminek első két epizódját az X-Men mozik legtöbbjéért felelős Bryan Singer rendezte.

A The Gifted 2017 őszén kerül bemutatásra a FOX műsorán, a főbb szerepekben Stephen Moyer, Amy Acker, Sean Teale, Jamie Chung, Coby Bell, Emma Dumont, Blair Redford, John Proudstar, Natalie Alyn Lind és Percy Hynes White.

Megtekintések száma: 995 | Hozzáadta:: István | Címkék (kulcsszavak): X-MEN, sorozat, Fox, film, Marvel, thegifted, új, movie | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar