Főoldal » Horror

A gyűjtemény

A gyűjtemény teljes film online

A gyűjtemény

Arkin, aki megmenekült legutóbb a rafinált Gyűjtő csapdákkal teli házából, a kórházban lábadozik. Teljes felépülésre viszont nincs ideje, mivel egy dúsgazdag férfi által felbérelt zsoldosok elrabolják a kórházból, hogy ő vezesse a férfi elrabolt lányának, Elenának a kiszabadítására induló akciót. A lányt egy csapdákkal teli raktárba zárta az őrült, aki Arkinnal is hasonlóképp bánt korábban. ... Tovább »

A gyűjtő

A gyűjtő teljes film online

A gyűjtő

 

Arkin börtönt megjárt fickó, aki volt feleségének tartozik egy nagyobb összeggel. Hogy ezt meg tudja adni neki, betör az új munkaadója vidéki házába. Balszerencséjére feltűnik egy maszkos egyén is, a Gyűjtő, így hősünknek menekülőre kell fognia, a kijutás pedig nem olyan egyszerű, mivel a ház teli van veszélyes csapdákkal. ... Tovább »

Fűrész - Újra játékban

Fűrész Újra játékban teljes film online

Fűrész - Újra játékban

Tíz év telt el a hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer (Tobin Bell) halála óta. 
A módszeres kegyetlenségéről elhíresült Fűrész azonban újra rettegésben tartja a város lakóit: sorra bukkannak fel a megkínzott holttestek, és minden jel arra mutat, hogy nem csupán egy "örököse", hanem maga a szadista játékmester áll az esetek hátterében.
Miközben a városi rendőrség elszánt nyomozást folytat az elkövető után, a kifinomult halálcsapdákban vergődő áldozatoknak dönteniük kell, hogy követik-e a titokzatos hang utasításait. És aki a kezében tartja a szálakat, nem ismer irgalmat: ha rosszul választanak, a büntetésük gyötrelmes halál. ... Tovább »

Fűrész 3D

Fűrész 3D teljes film online

Fűrész 3D

Fűrész sorozat hetedik részében teljesen új, eddig soha nem látott módon nézhetjük Jigsaw játékszereinek működésbe lépését. A Fűrész 3D-ben halálos harc bontakozik ki Jigsaw öröksége körül, a halálos csapdák eddigi túlélői összefognak, és megpróbálnak a játékok mélyén rejlő sötét titok nyomára bukkanni. ... Tovább »

Fűrész 5

Fűrész 5 teljes film online

Fűrész 5

A Fűrész-sorozat ötödik filmjében Hoffman látszólag az utolsó életben maradt ember, aki tovább viheti Jigsaw ördögi örökségét. Amikor titka veszélybe kerül, Hoffmann-nak folytatnia kell a vadászatot, hogy elvarrja a szálakat. ... Tovább »

Fűrész 3

Fűrész 3 teljes film online

Fűrész 3

Jigsaw, az ördögien kegyetlen és gyilkos játékok kitalálója minden idők legbrutálisabb sorozatgyilkosa. A bűnöző új tanítványával, Amandával az oldalán eltűnik az üldözői szeme elől. Miközben a rendőrök megpróbálnak a nyomára akadni, a gyanútlan Dr. Lynn Denlon nem is sejti, hogy Jigsaw őt szemelte ki sakktábláján az utolsó gyalog szerepére. A kórházból kijövet, az egyik esti műszak után Amanda elrabolja, és az elhagyatott raktárépületbe viszi, ahol a halálos beteg Jigsaw rejtőzik. Egy másik ártatlan áldozattal, Jeff-fel együtt a doktornő azt a feladatot kapja, hogy tartsa életben a gonoszt. ... Tovább »

Fűrész 2

Fűrész 2 teljes film online

Fűrész 2

Jigsaw, a sorozatgyilkos ismét lecsapott. Ezúttal nyolc fiatalt csalt kelepcébe egy régi óvóhelyen. Ebből a csapdákkal teli helyről kellene megtalálniuk a kijáratot, még mielőtt a lassan beáramló mérgező gáz végezne velük. Jigsaw pedig szokásához híven kamerákon keresztül élvezi az életre-halálra menő előadást. Amikor felfedezik az áldozatot, aki egyértelműen magán viseli Jigsaw keze nyomát, Eric Mathews detektív (Donnie Wahlberg) nyomozásba kezd és kis erőfeszítéssel le is tartóztatja Jigsaw-t. De a letartóztatás is csak apró mozzanat Jigsaw gyalázatos tervében - itt az idő, hogy Mathews is csatlakozzon a játékhoz. ... Tovább »

Fűrész

Fűrész teljes film online

Fűrész 1

Mit tennél meg azért, hogy mentsd az életed? Készülj egy idegborzoló utazásra a terror legsötétebb bugyraiba. A megháborodott szadista sorozatgyilkos áldozatait megszállottan az élet értékére akarja megtanítani úgy, hogy erkölcsileg szilárd embereket rabol el, és hátborzongató játékra kényszeríti őket, melynek tétje a saját életük. Az áldozatok mindegyikének képtelen döntési helyzetekkel szembesülve kell megküzdenie azért, hogy visszanyerje életét, vagy ellenkező esetben belehaljon a próbálkozásokba. ... Tovább »

Az

Az teljes film online

Az

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. 
Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van. ... Tovább »

Amikor kialszik a fény

Amikor kialszik a fény teljes film online

Amikor kialszik a fény

Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban...
Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről.
A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni.
De a titkait csak úgy deríthetik ki, ha nála töltenek egy éjszakát a hatalmas, zegzugos, elhagyott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár nagyon messze van... ... Tovább »

1 2 »