Főoldal » Western

A hét mesterlövész

A hét mesterlövész teljes film online

A hét mesterlövész

Adott egy álmos kisváros, Rose Creek, amelyet az iparmágnás Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) tart elnyomás alatt. A város kétségbeesett lakói, élükön Emma Cullennel (Haley Bennett), egy sor törvényenkívülihez fordulnak segítségért.
A csapat tagjai között akad fejvadász, szerencsejátékos és bérgyilkos is: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Jóéjt Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D'Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) és Véres Aratás (Martin Sensmeier) feladata lesz leszámolni Bogue-gal. Ahogy a végső összecsapásra készülnek, a hét mesterlövész ráébred, hogy amiért küzdenek, az több a puszta fizetségüknél. ... Tovább »

Winnetou - Az utolsó csata

Winnetou - Az utolsó csata teljes film online

Winnetou - Az utolsó csata

A rendkívül befolyásos Sanders család örököse (Michael Maertens) nem riad vissza semmitől, hogy bizonyítson apjának (Mario Adorf). Egy véletlen folytán felfedezi, hogy az indiánok földje olajban gazdag. A fiatalabb Sanders ördögi tervet eszel ki, hogy megszerezze az apacsok földjét. Old Shatterhand és Winnetou hamarosan rájönnek, hogy az olajra kiéhezett amerikaiakat az apacsok nem tudják megállítani. Csak a többi törzzsel szövetkezve van esélyük megmenteni az otthonukat. Ám az apacsok és a komancsok időtlen idők óta ellenségek. ... Tovább »

A párbaj

A párbaj teljes film online

A párbaj

Texas, 1887. A határváros Hermon közelében halott mexikóiakat mos partra a Rio Grande. David Kingstont texasi lovacsendőr feladata, hogy fény derítsen az ügyre. Kiderül, a kisvárost a próféta Abraham Brant, David apjának gyilkosa uralja.
Texas, 1887. Az Egyesült Állmaok és Mexikó közötti határváros, Hermon közelében halott mexikóiakat mos partra a Rio Grande. David Kingstont texasi lovacsendőr feladata, hogy fény derítsen a titokzatos gyilkosságokra. Hamarosan kiderül, hogy a kisvárost a próféta Abraham Brant, ismertebb nevén a Prédikátor uralja vaskézzel. Abraham volt az, aki egy párbajban megölte David apját, amikor ő még gyerek volt. A törvény emberének a személyes bosszú és a hivatali kötelesség között kell választania. ... Tovább »