Főoldal » Akció

Deadpool

Deadpool teljes film online

Deadpool

A szuperhősök korát éljük, de vár még néhány meglepetés. Wade Wilson (Ryan Reynolds) a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett. Egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri.
De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van - és nem fél használni. 
A szupererős ember, aki a valóságból átlépett a hősök birodalmába, most élete legnehezebb háborújába indul: bosszút akar állni azon az emberen, aki egykor majdnem tönkretette őt. ... Tovább »

Assassin's Creed

Assassin's Creed teljes film online

Assassin's Creed

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik - de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal. ... Tovább »

A forradalom napján

A forradalom napján teljes film online

A forradalom napján

Egy amerikai zsebtolvaj ellopja Zoe táskáját. Később kidobja azt egy kukába a párizsi metróban, nem sejtve, hogy bomba lapul benne. A robbanás után Michael kerül célkeresztbe. Briar CIA-ügynök el akarja kapni, mielőtt a franciák elfognák.
Michael, az amerikai zsebtolvaj ellopja Zoe táskáját. Kiveszi, ami kell neki, majd a táskát kidobja egy kukába a párizsi metróban, nem sejtve, hogy abban bomba lapul. Eközben Briar CIA-ügynök a terepen végzett munka után az irodai munkával ismerkedik. Amikor a bomba felrobban, Michael kerül a célkeresztbe. Briar eltökélt szándéka, hogy megtalálja, mielőtt a franciák elfognák. Hamar rájön, valaki más áll a robbantás mögött. Briar és Michael összefog, majd kezdetét veszi a hajsza a robbantó után. ... Tovább »

Az alvilág harcosa

Az alvilág harcosa teljes film online

Az alvilág harcosa

David Goran (Gary Daniels), a küzdősportok verhetetlen bajnoka volt. Visszavonultan él, de egy nap, amikor barátnőjét (Sissi Fleitas) elrabolja a mexikói drogkartell nagy hatalmú ura arra kényszerül, hogy semmit és senkit nem kímélve részt vegyen egy életre-halálra szóló illegális küzdelemben. Közben a mexikói szövetségi rendőrség is nyomoz az illegális harcok ügyében, mert újabb és újabb halott versenyző holttestére bukkannak. David az egyik ügynök segítségét kéri, hogy megtalálják a barátnőjét, de úgy tűnik, magára marad. A drogkartell titkos vezetőjének zsarolása miatt David élete utolsó harcára készül, amelynek kimenetelétől barátnője és saját sorsa függ. ... Tovább »

Jack Reacher: Nincs visszaút

Jack Reacher: Nincs visszaút teljes film online

Jack Reacher: Nincs visszaút

Jack Reacher (Tom Cruise) visszatér a maga sajátos igazságszolgáltatási módszereivel ebben a várva várt folytatásban. Susan Turner hadnagyot (Cobie Smulders), aki Reacher régi nyomozóegységének jelenlegi vezetője, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlanságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania őt a börtönből, és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést. Az események gyorsan eldurvulnak, és a szökésben lévő páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét... ... Tovább »

Doctor Strange

Doctor Strange teljes film online

Doctor Strange

A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget - egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.
Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként. ... Tovább »

« 1 2 3