Főoldal » Akció

Holnapután

Holnapután teljes film online

Holnapután

Jack Hall (Dennis Quaid) klimatológusnak még a saját fia, Sam (Jake Gyllenhaal) sem hiszi el, hogy a Földet katasztrófa fenyegeti. Ám amikor egy sziget nagyságú jégtömb válik le a Déli-sark jégtáblájából, mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy menekülni kell. De a folyamat drámai gyorsasággal söpör végig, Amerika megbénul a sarkvidéki hidegtől és a rázúduló hótömegtől. ... Tovább »

Halálos iramban 7

Halálos iramban 7 teljes film online

Halálos iramban 7

A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) visszatértek az Államokba. A törvény helyes oldalán kezdenek új életet, mégsem számíthatnak boldog családi életre. Dom nehezen tud újra közel kerülni Lettyhez (Michelle Rodriguez), Brian pedig furcsán érzi magát kertvárosi átlagpolgárként felesége, Mia (Jordana Brewster) oldalán. Tej (Chris Ludacris Bridges) és Roman (Tyrese Gibson) viszont egész jól elvan, olyan életet élnek, amilyenről álmodtak: szórják a pénzt playboyként. Egyikük sem sejti, hogy közeleg a végzet egy hidegvérű, bosszúszomjas brit orgyilkos képében. Deckard Shaw (Jason Statham) Tokióban kezdi terrorhadjáratát Han (Sun Kang) brutális meggyilkolásával. ... Tovább »

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? teljes film online

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?

Lowrey (Will Smith) igazi nőfaló, míg barátja, Burnett (Martin Lawrence) példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Hogy megőrizzék egy gyilkosság csinos szemtanújának a bizalmát, minden különbözőségük ellenére kénytelenek szerepet cserélni. Na meg mindazt, ami ezzel jár: lakást, személyiséget, ágyat, barátnőt, feleséget. Mindezt egy ügyért, melynek hátterében az a százmillió dollár értékű kokain áll, ami egyszer már előkerült, aztán lába kelt. Ráadásul egy szép nő is belekeveredik az ügybe, akit hamarosan örökre elhallgattatnak. Csupán egy valaki tudja, ki áll mindennek a hátterében és azonosíthatja a tettest, a lehengerlő Julie (Téa Leoni). ... Tovább »

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk teljes film online

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk

A miami drog-nyomozók, Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. Tapia (Jordi Mollá), a könyörtelen drogbáró ellenőrzése alá akarja vonni az egész város jól jövedelmező drogkereskedelmét, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. Bonyolítja a helyzetet, hogy Marcus gyönyörű húga, Syd (Gabrielle Union), aki mellesleg titkos ügynök, egész véletlenül az események sűrűjébe keveredik, és igen kínos, sőt kockázatos helyzetbe hozza hőseinket. ... Tovább »

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala teljes film online

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.
Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban - és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

... Tovább »

Batman: Kezdődik

Batman Kezdődik teljes film online

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne (Christian Bale), az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard (Liam Neeson), a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel (Katie Holmes) és James Gordon nyomozó (Gary Oldman) mernek szembeszállni Ra's Al Ghul embereivel. 

Lejátszás: Openload Minőség: DVD

A sötét lovag

A sötét lovag teljes film online

A sötét lovag

Batman (Christian Bale), Gordon felügyelő (Gary Oldman) és a megvesztegethetetlen ügyész, Harvey Dent (Aaron Eckhart) hatásos hadjáratot indítanak a bűnözők ellen. Önként vállalt feladatukat már-már siker koronázza, ám ekkor megjelenik Joker (Heath Ledger), aki a bűnözők között is rettegett, ravaszabb és veszélyesebb bárkinél. A városban újra a félelem az úr, kitör a káosz, és mindenkit megfertőz a romlottság. ... Tovább »

Ütközés

Ütközés teljes film online

Ütközés

Casey, a fiatal amerikai turista Németországban beleszeret Juliette-be, a szintén Európában utazgató amerikai lányba. Amikor a lányt halálos betegséggel diagnosztizálják, a szerelmes fiú elhatározza, lenyúlja Hagent, a német maffiavezért, hogy ki tudja fizetni Juliette műtétjét és megmenthesse életét. A rablás azonban nem a terv szerint alakul, és Hagen elkapja Casey-t, akinek hihetetlen módon sikerül megszöknie. Veszett tempójú autós üldözés veszi kezdetét, hogy Casey megmentse saját bőrét és Hagen emberei előtt eljusson Juliette-hez. ... Tovább »

Vitathatatlan 4

Vitathatatlan 4 teljes film online

Vitathatatlan 4

Yuri Boyka szeretne eljutni az európai harcművészeti bajnokságig. A selejtezőn véletlenül megöli ellenfelét Viktor Gregovot, és ez válságot indít el benne. Kezdi számára értelmét veszteni, amiben eddig hitt, a küzdősportokban. Mikor megtudja, hogy Gregov felesége, Alma a férje halála után összetűzésbe kerül a helyi maffiával, úgy dönt, segíteni fog neki. Olyan küzdelmek sora áll előtte, melyre a világ legjobbjai sem képesek. ... Tovább »

Amerika Kapitány: Polgárháború

Amerika Kapitány: Polgárháború teljes film online

Amerika Kapitány: Polgárháború

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik. ... Tovább »

« 1 2 3 »