Főoldal » 2017 » Április » 20

Mindenki

Mindenki teljes film online

Mindenki

1991-et írunk, a 10 éves Zsófi új iskolába kerül. Az új helyen sok minden idegen és furcsa, de van remény: Zsófi bekerül az iskola híres kórusába, és összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban. Még nem is sejti, hogy hamarosan Lizával együtt kell szembeszállniuk a kórusvezető Erika nénivel, aki nem olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik. ... Tovább »

Az ázsiai kapcsolat

Az ázsiai kapcsolat teljes film online

Az azsiai kapcsolat

Jakck és Sam bankrablók, akiknek talpa alatt Amerikában már forró lett a talaj, ezért most Délkelet-Ázsiába utaznak és ott folytatják az iparosmunkát. Amikor azonban a helyi drogbáró, Gan pénzét lenyúlják, szereznek egy komoly ellenséget. Sam-et megölik Gan emberei, s ezután Jack barátnője próbálja betölteni a bűnözőtárs szerepét - mint valamilyen modernkori Bonnie és Clyde, párként folytatják a rablásokat. Közben a gengszterek mindenáron el akarják kapni őket. ... Tovább »

Pelé

Pelé teljes film online

Pelé

Hogyan lett egy nincstelen, de ördögien tehetséges brazil fiúból minden idők legnagyobb focistája, aki 17 évesen egy győztes góllal világbajnokká tette hazáját? Egy nehéz és küzdelmes gyerekkor után Pelé egyedi játékstílusát és legyőzhetetlen szellemét ötvözve vált valódi nagysággá, aki még saját országát is megváltoztatta. ... Tovább »

Beavatás

Beavatás teljes film online

Beavatás

Egy eldurvuló házibuliból lelépve szörnyű trauma éri Brad-et, két srác kirabolja és megveri. A fiú azt reméli, hogy a főiskolán az élete majd visszazökken a régi kerékvágásba. Gólyaként persze ő is szeretne belépni a védelmet, népszerűséget és barátságokat ígérő diákszövetségbe, amelynek a bátyja, Brett is a tagja. A szövetségbe való belépés azonban egyáltalán nem könnyű, a jelentkezőnek több héten át tartó, válogatott szivatásokon kell átesnie. A beavatás valóságos pokollá válik Brad számára. ... Tovább »