Főoldal » Vígjáték

Pofoncsata

Pofoncsata teljes film online

Pofoncsata

Egy iskolai tanári kábé épp olyan, mint maga az élet: zavaros, zajos, látszólag senki sem normális, miközben a valóságban... tényleg senki sem normális. És néha pofozkodnak.
Egy buzgó, bár kis növésű tanerő (Charlie Day), aki az életében még alig találkozott más kalanddal, mint a reggeli becsengetés, véletlenül kirúgatja egy kollégáját. Az állását vesztett pedagógus (Ice Cube) a gátlásait is elveszíti, és úgy dönt, hogy bosszút áll: tanítás utánra verekedni hívja a betoji pedagógust.
A közelgő bunyónak pillanatok alatt híre megy, minden osztály a nagy összecsapásra készül, és senki sem kételkedik abban, hogy kit fognak laposra verni. Maga a jövendő áldozat sem. De mit tehetne mást? Készülni kezd, hogy ha már muszáj kapnia néhány maflást, legalább méltósággal essen hanyatt... ... Tovább »

A fekete ötven árnyalata

A fekete ötven árnyalata teljes film online

A fekete ötven árnyalata

Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű Szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva...  ... Tovább »

Gyógyegér vacsorára

Gyógyegér vacsorára teljes film online

Gyógyegér vacsorára

Tim egy feltörekvő menedzser, aki első alkalommal kapott meghívást a főnöke által rendezett különleges vacsorára. Az összejövetelre ugyanis mindenkinek magával kell hoznia egy vendéget, egy sültbolondot. Aki a legidiótábbat hozza, az nyeri a versenyt. Tim menyasszonya, Julie ízléstelennek tartja a dolgot, amivel a férfi is egyetért. Ám találkozik a tökkelütött Barryvel, aki kitömött egerekből készít diorámákat. Tim képtelen ellenállni a kísértésnek, és megkéri Barryt, hogy menjen el vele a vacsorára. Az este azonban nem egészen Tim elképzelése szerint alakul. ... Tovább »

Kilenc élet

Kilenc élet teljes film online

Kilenc élet

Tom Brand (Kevin Spacey) egy vakmerő milliárdos. Cége, a FireBrand fennállásának legnagyobb dobására készül: az északi félteke legmagasabb felhőkarcolójának építését fejezik be. Tom munkamániája miatt eltávolodik gyönyörű feleségétől, Larától (Jennifer Garner) és lányától, Rebeccától (Malina Weissman). Közeleg Rebecca 11. születésnapja, és ahogyan minden évben, most is csak egy dolgot szeretne: egy macskát. Tom ki nem állhatja a macskákat, de nincs se ideje, se ajándéka és a véletlen egy furcsa kisállat-kereskedésbe sodorja, ahol az üzlet különc tulajdonosa Felix Perkins (Christopher Walken) egy fenséges macskát, Szőrmók urat adja el neki. Az úton hazafelé Tomot egy szörnyű baleset éri, majd a macska testében éled újjá... ... Tovább »

Miért pont Ő?

Miért pont Ő? teljes film online

Miért pont Ő?

Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Laird (Bryan Cranston) a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag (James Franco). 
A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik. 
A srác bármit megenged magának. A lányos apa semmit nem akar megengedni neki. A srác feleségül akarja venni a szerelmét. Az apát a gutaütés kerülgeti?
Legfőbb ideje, hogy eltöltsenek együtt egy hosszú víkendet. ... Tovább »

Hivatali karácsony

Hivatali karácsony teljes film online

Hivatali karácsony

Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...
Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.
Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne! ... Tovább »

Szexkemping

Szexkemping teljes film online

Szexkemping

Kezdődik a nyári szünet, és úgy tűnik, ez is pont olyan lesz, mint a többi. Bas, Luca, Daniel és Thjis nem éppen a suli legmenőbb diákjai, így általában a négy fal között töltik a szünidőt. Ezúttal azonban Bas-nak van egy küldetése. El kell vinnie nagyapja hamvait Renesse városába, ahol a férfi fiatalkora legszebb napjait töltötte. Miután sikerül rábeszélni barátait, hogy kísérjék el, a négy srác élete kalandjára indul a buli szigetére, ahol partik, lányok, és igazi őrület várja őket. ... Tovább »

Menyasszony apró szépséghibával

Menyasszony apró szépséghibával teljes film online

Menyasszony apró szépséghibával

A politikus Roger régóta tervezi már, hogy megkéri álmai nőjének, Gwennek a kezét a tóparti házukban. De minden kudarcba fullad, amikor találkozik a potenciális sógorával, a táborvezető Todd-dal, akinek arany szíve és vad humora van. Todd próbál jó barátságba kerülni vele, de ez érdekes módon mindig szerencsétlen következményekkel jár Rogerre nézve. Roger igyekszik megbirkózni a feladatokkal, azonban rá kell ébrednie, hogy egy család tagjává válni nem is olyan egyszerű, mint azt gondolta. ... Tovább »

Bridget Jones babát vár

Bridget Jones babát vár teljes film online

Bridget Jones babát vár

Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones "boldogan él, amíg meg nem hal" terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet?
Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét... ... Tovább »

Csajos buli

Csajos buli teljes film online

Csajos buli

Guy Carter egy leendő édesapa, aki nem talál a képzettségének megfelelő munkát, ezért kénytelen elvállalni, hogy örömlányokat szállítson Los Angeles városában. Egy hosszú és őrült éjszaka során bebizonyosodik számára, hogy készen áll az apaságra. ... Tovább »

« 1 2 3 »