Főoldal » Dráma

Mindenki

Mindenki teljes film online

Mindenki

1991-et írunk, a 10 éves Zsófi új iskolába kerül. Az új helyen sok minden idegen és furcsa, de van remény: Zsófi bekerül az iskola híres kórusába, és összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban. Még nem is sejti, hogy hamarosan Lizával együtt kell szembeszállniuk a kórusvezető Erika nénivel, aki nem olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik. ... Tovább »

Beavatás

Beavatás teljes film online

Beavatás

Egy eldurvuló házibuliból lelépve szörnyű trauma éri Brad-et, két srác kirabolja és megveri. A fiú azt reméli, hogy a főiskolán az élete majd visszazökken a régi kerékvágásba. Gólyaként persze ő is szeretne belépni a védelmet, népszerűséget és barátságokat ígérő diákszövetségbe, amelynek a bátyja, Brett is a tagja. A szövetségbe való belépés azonban egyáltalán nem könnyű, a jelentkezőnek több héten át tartó, válogatott szivatásokon kell átesnie. A beavatás valóságos pokollá válik Brad számára. ... Tovább »

Jesse Stone: A bostoni hasfelmetsző esete

Jesse Stone: A bostoni hasfelmetsző esete teljes film online

Jesse Stone: A bostoni hasfelmetsző esete

Jesse Stone rendőrfőnök Bostonba utazik szabadságra. Találkozik Greenstreet hadnaggyal, aki segítségét kéri egy gyilkossági ügy megoldásában. Hiába van az ügy lezárva, Stone szeme megakad pár apróságon. Felfedezése veszélybe sodorja.
Jesse Stone, Paradise kisváros rendőrfőnöke kiveszi a jól megérdemelt szabadságát, és Bostonba utazik. Találkozik az Állami Gyilkossági Csoport főnökével, Sydney Greenstreettel. A hadnagy hallott róla, hogy a tapasztalt zsaru hozzájárult már néhány Los Angeles-i ügy megoldásához, így a segítségét kéri egy problémás gyilkossági ügyben. A rendőri megérzései azt sugallják Stone-nak, hogy az ügy hiába van lezárva, megakad a szeme pár apróságon. Felfedezése veszélybe sodorja az életét. ... Tovább »

Váratlan szépség

Váratlan szépség teljes film online

Váratlan szépség

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától... már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek. 
Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel - ha megéri. ... Tovább »

A bátrak háborúja

A bátrak háborúja teljes film online

A BÁTRAK HÁBORÚJA

A USS Indianapolis tragédiáját minden idők egyik legnagyobb háborús katasztrófájaként tartják számon. 1945-ben a hadihajót elsüllyesztette egy japán tengeralattjáró a Csendes-óceánon, a Fülöp-szigeteknél, öt nappal azt megelőzően, hogy befejeződött volna a második világháború. A találatot követően McVay kapitány (Nicolas Cage) irányításával próbáltak a túlélők életben maradni élelem és ivóvíz nélkül a cápáktól hemzsegő óceánban. ... Tovább »

Az új kezdet útjai

Az új kezdet útjai teljes film online

AZ ÚJ KEZDET ÚTJAI

A film három történetből áll. Max Moore egykor az angol válogatott rögbicsapat kapitánya volt, de a profi sportot már a háta mögött hagyta. A hírnév inkább tönkreteszi, mint pluszt nyújt számára. Elsősorban arra használja, hogy házasságon kívüli kapcsolatba bonyolódjon fiatal hölgyekkel. Végül elhagyja feleségét, Emily-t, aki egyben az anyja is két gyermekének. A taxis George és felesége gyermeket szeretne örökbe fogadni. A férfinak komoly autóbalesete lesz, ami kapcsán újraértékeli életét. A drogdíler Kingsley egy nyugalmazott színésszel való találkozás után úgy dönt, hogy megpróbálkozik színészként karriert befutni. ... Tovább »

A préri urai

A préri urai teljes film online

A préri urai

Texasban olykor elmosódik a határ a becsületes emberek és a törvényen kívüliek között. Toby, az elvált apa jobb életet szeretne a fiának, az indulatos Tanner viszont most szabadult a börtönből. A két testvér összefog, hogy megmentsék a családi gazdaságot, amire egy lejáró követelés miatt a bank rá akarja tenni a kezét. Toby és Tanner sajátos és veszélyes módját választják a pénzszerzésnek, rablásokból akarják megszerezni a hiányzó pénzt. Hamarosan nyomukba ered egy könyörtelen Texas Ranger. ... Tovább »

A végsőkig

A végsőkig teljes film online

A végsőkig

1963-ban, Dallasban meggyilkolják John F. Kennedy elnököt, akinek hivatalát az alelnök, Lyndon B. Johnson veszi át. A történet az új elnök első, viharos évébe nyújt bepillantást. Johnson életének és politikai pályafutásának legfontosabb időszaka az elnöki eskü letételével kezdődik. Olyan események követik egymást, mint a vietnami háború eszkalációja, a feketék polgárjogi küzdelmének kiteljesedése, valamint az elnökválasztás. Az HBO saját produkciója Robert Schenkkan darabjának filmváltozata. ... Tovább »

A számolás joga

A számolás joga teljes film online

A számolás joga

Az ötvenes évek vége: az Egyesült Államok elképesztő hajszával igyekszik legyőzni az űrversenyben Oroszországot. De már úgy tűnik, pénz, ész és elszántság mind kevés lehet... amikor találnak néhány kiaknázatlan, kihasználatlan lángeszet, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni. Hiszen többszörösen gyanúsak: nők és feketék.
A három nő igazi emberi kompjúter: senki nem érti, hogyan képesek megcsinálni azokat a számításokat, amiket végeznek, de rakétasebességgel emelkednek a NASA ranglétráján, ott, ahol a kor legnagyobb tudósai dolgoznak. A cél: John Glennt feljuttatni az űrbe... és azután haza is hozni. ... Tovább »

Izomagyak

Izomagyak teljes film online

Izomagyak

Miami, 1994. Daniel Lugo a sittről szabadul. Az ambiciózus testépítő továbbra is az amerikai álmot kergeti, sok pénzről, léha életről és a jó nőkről álmodik. Egészen pontosan nemcsak álmodik, hanem úgy dönt, hogy megszerzi. Ráveszi a két ugyancsak testépítő haverját, a sok sztereoidtól impotensé vált Adriant és a szintén most szabadult kokainfüggő, és vallásos lett Pault, hogy váltságdíj reményében raboljanak el egy üzletembert. Az akció azonban iszonyatosan rosszul sül el. ... Tovább »

« 1 2