Főoldal » Animációs

Shrek

Shrek teljes film online

Shrek

Hol volt, hol nem volt, egy messzi mocsárban, meghitt magányban élt egyszer egy morcos ogre, akit Shreknek hívtak. Ám a zöld szörny nyugalmát és életét egy napon fenekestül felbolygatta egy különös esemény: mesebeli lények lepték el a mocsarat - és lepték meg gyanútlan hősünket.
A három vak egér futkározott a vacsoráján, a nagy, gonosz farkas feküdt az ágyában, a hét törpe Hófehérke koporsóját tette az asztalára, kunyhója előtt pedig ott nyüzsgött a három hajléktalan kismalac, és mindenféle más varázslatos figurák, akiket a gonosz Farquaad nagyúr űzött el otthonukból.
Shrek tehát elment a nagyúrhoz, hogy visszakövetelje mocsarát, de ehhez előbb meg kell mentenie a szörnyű tűzokádó sárkány karmaiból Fiona királylányt, hogy Farquaad feleségül vehesse, és így király lehessen...
A nagy kalandban társa is akad az ogrének: a szószátyár Szamár, aki bármit megtenne Sh ... Tovább »

Angry Birds - A film

Angry Birds - A film teljes film online

Angry Birds - A film

Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket. 
A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata. Naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A 100 millió dolláros költségvetésű 3D-s animációs vígjátékban életre kelnek a madarak és az ellenük áskálódó malacok: egy egész estés történetben kap szárnyra a játék, aminek már nagyon régóta filmmé kellett volna válnia! ... Tovább »

Vaiana

Vaiana teljes film online

Vaiana

Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért.
A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát. ... Tovább »

Kubo és a varázshúrok

Kubo és a varázshúrok teljes film online

Kubo és a varázshúrok

A LAIKA animációs stúdió (Coraline, Paranorman A doboztrollok) új, nagyszabású akció-kalandfilmje egy képzeletbeli Japánban játszódik. Hőse az okos, jószívű Kubo, aki azzal keresi szerény kenyerét, hogy történeteket mesél a tengerparti városka lakóinak. Ám nyugodt élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor véletlenül megidéz egy szellemet a múltjából, aki alászáguld az egekből, hogy végrehajtson egy régi bosszút.
A menekülni kényszerülő Kubo összeáll Majommal és Bogárral, és nekivág az izgalmas kalandnak, hogy megmentse családját, és megfejtse elesett apja rejtélyét, aki a világ legnagyobb szamurája volt. Varázserejű hangszere, a shamisen segítségével Kubónak istenekkel és szörnyekkel kell megvívnia, köztük a bosszúszomjas Hold Királlyal, és a gonosz lányikrekkel, hogy feltárja örökségének titkát, újra egyesítse családját és beteljesítse hősi végzetét. ... Tovább »

Szalonka

Szalonka teljes film online

Szalonka

 

Egy szalonkamadár anyuka megpróbálja megtanítani kicsinyének, hogyan találjon magának élelmet a nagyvilágban. A keresgélés azonban nem nélkülözi a drámát sem, hiszen félelmetes dolgok is várnak a kismadárra odakint. ... Tovább »

Virsliparti

Virsliparti teljes film online

Virsliparti

Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát... mi járna, ha volna feje? Történetünk hőse, Frank (eredeti hangja: Seth Rogen) a lét alapkérdéseit kutatja: várja, hogy megvásárolják végre, és boldog révbe érjen... mert fogalma sincs róla, hogy a virsliket megeszik. 
Így aztán, amikor kiesik egy bevásárlókosárból, hosszú, veszélyes útra indul, hogy visszajusson a saját hűtőpolcára, mielőtt kezdődik a nagy, július 4-i roham.
Út közben összeismerkedik pár felelőtlen virslitárssal (akik semmi másra nem vágynak, minthogy hotdogkiflikkel szexelhessenek) és másféle lényekkel: sütikkel, zöldségekkel és egyéb édes vagy keserű ételtársakkal.
A polcokon túl pedig várja őt, az étel értelme... ... Tovább »

« 1 2